Τρίτη 24 Απριλίου 2007

Η αναφορά για το δυστύχημα στον τύπο της Θεσσαλονίκης



Οι δύο παραπάνω δημοσιεύσεις είναι από την εφημερίδα "σήμερα στη Θεσσαλονίκη" της 24ης Απριλίου 2007

Η παραπάνω δημοσίευση είναι από την εφημερίδα "Μακεδονία" της 24ης Απριλίου 2007

Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση έιναι η δήλωση της Αντιδημάρχου Καθαριότητας Καλαμαριάς κας Αγγελικής Τσαπακίδου η οποία δηλώνει ευθαρσώς (όπως φάινεται στη δεύτερη δημοσίευση) ότι ήταν ένα "ατυχές" συμβάν και ότι ο συγκεκριμένος οδηγός έιναι πολύ φιλήσυχος και έμπειρος. Αδυνατούμε να καταλάβουμε, πως ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να ελέγχει και να συμμορφώνει τους οδηγούς που εργάζονται στο δήμο, χαρακτηρίζει το γεγονός ως "ατυχές" όταν δεν έχει βρεθεί καν στον τόπο του ατυχήματος και δεν έχει καμμία εικόνα γι αυτό. Αυτό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ατυχές, αν όχι απαράδεκτο, είναι το γεγονός ότι έκανε τέτοια δήλωση. Επίσης αδυνατούμε να καταλάβουμε τη σχέση μεταξύ του φιλήσυχου χαρακτήρα του οδηγού και του δυστυχήματος που προκάλεσε. Το σίγουρο είναι ότι ήταν ανεύθυνος, καθώς βρέθηκε πιωμένος στις 9:10 το πρωϊ και ο ταχογράφος του οχήματος σταμάτησε στα 76 χμ/ω (τη στιγμή της σύγκρουσης). Τέλος η κυρία Αντιδήμαρχος αναφέρει ότι επρόκειτο για ικανότατο υπάλληλο. Αν ένας από τους πιο ικανούς υπαλλήλους του Δήμου Καλαμαριάς βρίσκεται υπό την επήρρεια αλκοόλ το πρωί και παραβιάζει το όριο ταχύτητας με αποτέλεσμα την αφαίρεση της ζωής ενός ανθρώπου, μπορεί κάποιος να φανταστεί το βαθμό ικανότητας των υπολοίπων υπαλλήλων του δήμου.

Επίσης δείτε αυτό και αυτό το λινκ από την εφημερίδα Μακεδονία.

ΓΠ

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο Μike ξέρει ότι είναι αδύνατον να βρεις το δίκιο σου στην Ελλάδα.Ο Μike ξέρει ότι σκοτώνονται συνεχώς νέοι στους δρόμους.Ίσως να είναι και εκνευρισμένος.Αλλά μάλλον ανασηκώνει τους ώμους.Και είμαι σίγουρη ότι λέει ότι δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε και να κλαίμε πια.Και μας στέλνει φιλιά.Σίγουρα μας στέλνει φιλιά.
sylvia

panbousalis είπε...

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=24495&gotolast=1

το cd αυτό είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μιχάλη μας, όπως και το τραγούδι με το οποίο τελειώνει το cd. 'Για τον Μιχάλη'
Δεν τον ξεχνάμε..πως γίνεται να ξεχάσεις ένα τέτοιο άνθρωπο..
Πάνος